Wij zijn CES

Citizens Employability Solutions for Life

Persoonlijke intake

Je kunt je verhaal doen zonder dat er een oordeel wordt gegeven. Het is jouw verhaal dus moet je serieus genomen worden. Sterker, wij geloven er in dat jij het al lang weet, je wilt alleen geholpen worden om dit “probleem” te duiden en aan te pakken. Naast de intake nemen we ook een test af om te zien waar je kernkwaliteiten liggen.

Coaching

Je vastloper(s) kan/kunnen liggen op vele terreinen. Denk aan financiële problemen, relationele sfeer (werk en privé), burn-out, etc. Tijdens de intake komt naar voren op welk vlak jij hulp kunt gebruiken. Wij hebben voor elk vlak ervaren coaches die je kunnen helpen om weer grip op de zaak te krijgen.

Bij- en/of omscholing

Je voelt je niet meer fijn in je huidige baan en wilt graag veranderen van werkomgeving, maar hebt niet de juiste opleiding. Je bent arbeidsmigrant en hebt geen juiste diploma om te werken in Nederland en bent daarnaast ook nog eens niet de Nederlandse taal machtig. Of je wilt gewoon meer kennis hebben en dit afronden met een officieel diploma.

Onze eigen opleidier biedt een individueel maatwerk traject aan om uiteindelijk een MBO-diploma te behalen. Een diploma die zekerheid biedt voor nu en de toekomst.

Begeleiding naar werk

Uiteindelijk wil ieder mens in beweging komen. Nuttig bezig willen zijn is wat een ieder graag wil. Daar hoort betaald werk ook bij. Wij kunnen je begeleiden naar betaald werk via ons eigen detacheringsbedrijf. Je kunt hier proeven bij verschillende werkgevers om uiteindelijk de voor jou juiste keuze te kunnen maken waar je wilt werken. Je kunt een keuze maken door gedetacheerd te blijven of zelfs in loondient bij de werkgever van jouw droombaan.

For Life

Employability oplossingen voor maximaliseren van potentieel, zelfredzaamheid, zingeving en welzijn. We stellen graag het individuele carrièreperspectief centraal en stemmen dit af op de belangen van de werkgever. Voor een prettige, respectvolle en soepele samenwerking.

En mocht er in de toekomst toch weer iets gebeuren waardoor je dreigt “vast te lopen”, weet dan dat je altijd weer bij ons terecht kunt. Wij zijn immers FOR LIFE!