Team

ONZE
ERVARING

Wij hanteren een integrale aanpak door verbanden te leggen in de verschillende wetgevingskolommen, waardoor u gebruik kunt maken van regelingen die vaak “vergeten” zijn.  Dat levert structurele kostenvoordelen op zonder concessies te doen aan de benodigde kennis en ervaring voor de continuïteit van uw bedrijf.

Sociale wetgeving
Uitvoeringsregels
Nationale subsidies

WIJ

TEAM

Nobody is perfect, but a team can be…

Richard Both

Richard Both

Chief Executive Officer

 

Als ervaren netwerk ondernemer zet ik zakelijke initiatieven op waarin de mens centraal staat. Mijn passie is een optimum te vinden tussen zakelijk belang en individuele ontwikkeling. Op deze wijze leef ik dagelijks mijn droom.

Paul van der Schoot

Paul van der Schoot

Chief Strategic Officer

 

Met mijn ervaring als aandeelhouder en bestuurder van grote ondernemingen, is mijn rol ervoor te zorgen dat de opbouw en ontwikkeling van CES for LIFE in lijn is met de wensen van de opdrachtgevers.

Annemarie van Zadelhoff

Annemarie van Zadelhoff

Chief Operations Officer

 

Met mijn bestuurlijke ervaring in meerdere grote organisaties is het op vriendelijke en professionele wijze in goede banen leiden van onze maatwerk projecten, een kolfje naar mijn hand.

Yessica Sillekens

Yessica Sillikens

 Senior Consulting Partner

 

Na mijn jarenlange internationale consultancy ervaring, staat mijn leven al geruime tijd in het teken van persoonlijk begeleiden van mensen en organisaties op het pad van zingeving, zelfredzaamheid en welzijn.

Martijn Hondema

Martijn Hondema

Senior Projectmanager

 

 Het coachen van individuen naar nieuwe carrièreperspectieven doe ik al tientallen jaren. Altijd met oog voor menselijk detail: veranderingsvermogen en weerbaarheid. Eerst de mens, dan de job.

Jan de Hartog

Jan den Hartog

Coach

 

Recentelijk heb ik ervoor gekozen om mijn kennis en ervaring in te zetten voor het persoonlijk coachen van kandidaten die met reïntegratie te maken krijgen. Mensenwerk is zo waardevol.